Dion den Hollander

Dion den Hollander

Redise is ontstaan vanuit een lange ontdekkingstocht naar herstel. Na jarenlang last te hebben van fysieke klachten (SOLK) en daarbovenop een burn-out, was het genoeg. Het was tijd om naar binnen te gaan en oog in oog te staan met wat er gaande was.
 
Door diverse activiteiten – o.a. opleidingen NLP en De Coachingsreis van Je Leven – begon ik weer terug te gaan naar de basis. Naar de kern. Met als resultaat? Mijn lichaam begon zichzelf te herstellen. Want die capaciteit heeft het ook; het kan je ziek maken, maar daardoor ook genezen.
 
Bovenstaand proces heeft mij op persoonlijk vlak veel inzichten gebracht, maar ik besefte ook dat deze inzichten toepasbaar zijn op het gebied van organisaties. Het draait namelijk altijd om de mensen, alleen we vergeten dat steeds meer. Of nemen het voor lief.

En vanuit die ervaringen en drive wil ik mensen en organisatie ondersteunen en begeleiden in het veranderproces. Een proces waarbij de ''illusie van beheersbaarheid'' wordt losgelaten, waardoor er gehandeld gaat worden vanuit Vertrouwen (Redeem), Nieuwsgierigheid (Discover) en Inzicht (Rise)


Benieuwd wat Redise voor jou of jouw organisatie kan betekenen?